fbpx

Review: Goedele & Koen blikken terug op hun Jeep personalisatie

Share This Post

Goedele (Neuropsychologe bij Het Expertisecentrum voor Groeimindset) en Koen (CEO van Itzu Group) lieten als een van de eerste hun Jeep Wrangler personaliseren bij Lenoir. Inmiddels rijden ze al enkele jaren door het heuvellandschap in Lanaken in een stoere Full Black uitvoering. Hoe kijken ze terug op de personalisatie? Dat ontdek je in dit openhartige interview!

Waarom kozen jullie voor een Full Black Jeep?

“We waren er snel uit, want deze uitstraling sprak ons allemaal aan”, zegt Goedele. “Onze jongens van tien en twaalf kozen zelfs de kleur mee uit”. Goedele en Koen zochten een familieauto die comfortabel, veilig en groot genoeg was om alles mee te nemen (lees: boodschappen, wandelschoenen, wielrenfietsen..). Het werd een stoere Jeep Wrangler waarbij – met één druk op de knop – het dak volledig openschuift. Koen vervolgt: “We zijn een sportief gezin met een scouts-achtergrond. We houden ervan om in onze vrije tijd in de natuur bezig te zijn. Daar sluit de Jeep goed bij aan”. Offroad gaan ze niet omdat de auto dagdagelijks wordt gebruikt. Toch wordt er een uitzondering gemaakt voor het scoutskamp. Koen: “Dan rijden we natuurlijk wel het weiland of de bossen in”.

Hoe kwamen jullie in contact met Lenoir?

“Dat is eigenlijk wel een grappig verhaal”, lacht Koen. “We zagen tijdens het Pukkelpop Festival een banner hangen van Lenoir en dit sprak ons direct aan”. Hij vervolgt: “We willen geen tuning maar een personalisatie die van toegevoegde waarde is en de Jeep eer aan doet. Dat vonden we bij Lenoir”.

Wat hebben jullie aan de Jeep laten doen?

Goedele en Koen kozen voor het Lenoir Exterior Pack waarbij het volledige koetswerk van de Jeep in de kleur zwart werd gespoten. De kunststof elementen werden vervangen door aluminium. Er werd een nieuwe grille opgezet en de Lenoir branding werd toegevoegd. Tenslotte kozen ze voor nieuwe velgen. Koen: “We gaven Simon en Cleo (zaakvoerders van Lenoir) ons volledige vertrouwen. We wilden een Jeep met een stoere, ruwe en robuuste uitstraling. En het resultaat mag er zijn. Het team van Lenoir doet wat ze beloven en komt hun woord na”. Goedele vult aan: “Je krijgt zelfs een eigen gepersonaliseerd embleem op de auto. Wij zijn nummer 4. Dat maakt het heel bijzonder”.

Worden jullie wel eens aangesproken op straat?

Ze knikken beide. Goedele: “Als we toekomen op de parking kijken mensen vaak naar onze Jeep en maken ze foto’s. Ze verwachten vervolgens niet dat ik in zo’n stoere auto stap”. Ook Koen krijgt vaker reacties. “Mensen vinden de Jeep mooi en speciaal. Wij willen er zelf niet uitspringen, maar de modificaties geven wel een bepaalde uitstraling aan de auto die velen aanspreekt. Wij zijn er nog altijd heel blij mee. Hij past echt bij ons”.

Benieuwd wat Lenoir voor jou kan betekenen? Ontdek hier meer over de mogelijkheden en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Maandelijkse tips & tricks?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

More To Explore

Een nieuwe kleur voor jouw Jeep? Dat kan!

Een nieuwe kleur voor jouw Jeep? Dat kan!

Heb je er al eens over nagedacht om de kleur van je Jeep te wijzigen? Dan ben je niet alleen! Wij mochten al heel wat Jeeps een andere kleur geven. En waarom? Dat is voor iedereen anders. De ene persoon wil zijn persoonlijkheid daaraan spiegelen. Anderen willen dan weer rondrijden met een one-of-a-kind Jeep of

Op vele wegen met Jeep

Op (vele) weg(en) met Jeep

Met een Jeep eens off-road rijden? Een zandvlakte, modderige wegen of sneeuw trotseren? Het kan! Een Jeep heeft verschillende standen, van 2H tot 4L. Jeep Wrangler heeft zelfs nog extra opties: 4H Auto en 4H Part Time. Je ontdekt in deze blog welke aandrijvingen Jeep biedt en voor welke je kiest afhankelijk van de situatie. 

Op zoek naar jouw custom jeep?

Lenoir Jeep - Cleo & Simon
Scroll naar boven