fbpx

Review: Goedele & Koen blikken terug op hun Jeep personalisatie

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Goedele (Neuropsychologe bij Het Expertisecentrum voor Groeimindset) en Koen (CEO van Itzu Group) lieten als een van de eerste hun Jeep Wrangler personaliseren bij Lenoir. Inmiddels rijden ze al enkele jaren door het heuvellandschap in Lanaken in een stoere Full Black uitvoering. Hoe kijken ze terug op de personalisatie? Dat ontdek je in dit openhartige interview!

Waarom kozen jullie voor een Full Black Jeep?

“We waren er snel uit, want deze uitstraling sprak ons allemaal aan”, zegt Goedele. “Onze jongens van tien en twaalf kozen zelfs de kleur mee uit”. Goedele en Koen zochten een familieauto die comfortabel, veilig en groot genoeg was om alles mee te nemen (lees: boodschappen, wandelschoenen, wielrenfietsen..). Het werd een stoere Jeep Wrangler waarbij – met één druk op de knop – het dak volledig openschuift. Koen vervolgt: “We zijn een sportief gezin met een scouts-achtergrond. We houden ervan om in onze vrije tijd in de natuur bezig te zijn. Daar sluit de Jeep goed bij aan”. Offroad gaan ze niet omdat de auto dagdagelijks wordt gebruikt. Toch wordt er een uitzondering gemaakt voor het scoutskamp. Koen: “Dan rijden we natuurlijk wel het weiland of de bossen in”.

Hoe kwamen jullie in contact met Lenoir?

“Dat is eigenlijk wel een grappig verhaal”, lacht Koen. “We zagen tijdens het Pukkelpop Festival een banner hangen van Lenoir en dit sprak ons direct aan”. Hij vervolgt: “We willen geen tuning maar een personalisatie die van toegevoegde waarde is en de Jeep eer aan doet. Dat vonden we bij Lenoir”.

Wat hebben jullie aan de Jeep laten doen?

Goedele en Koen kozen voor het Lenoir Exterior Pack waarbij het volledige koetswerk van de Jeep in de kleur zwart werd gespoten. De kunststof elementen werden vervangen door aluminium. Er werd een nieuwe grille opgezet en de Lenoir branding werd toegevoegd. Tenslotte kozen ze voor nieuwe velgen. Koen: “We gaven Simon en Cleo (zaakvoerders van Lenoir) ons volledige vertrouwen. We wilden een Jeep met een stoere, ruwe en robuuste uitstraling. En het resultaat mag er zijn. Het team van Lenoir doet wat ze beloven en komt hun woord na”. Goedele vult aan: “Je krijgt zelfs een eigen gepersonaliseerd embleem op de auto. Wij zijn nummer 4. Dat maakt het heel bijzonder”.

Worden jullie wel eens aangesproken op straat?

Ze knikken beide. Goedele: “Als we toekomen op de parking kijken mensen vaak naar onze Jeep en maken ze foto’s. Ze verwachten vervolgens niet dat ik in zo’n stoere auto stap”. Ook Koen krijgt vaker reacties. “Mensen vinden de Jeep mooi en speciaal. Wij willen er zelf niet uitspringen, maar de modificaties geven wel een bepaalde uitstraling aan de auto die velen aanspreekt. Wij zijn er nog altijd heel blij mee. Hij past echt bij ons”.

Benieuwd wat Lenoir voor jou kan betekenen? Ontdek hier meer over de mogelijkheden en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Maandelijkse tips & tricks?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

More To Explore

Review: Goedele & Koen blikken terug op hun Jeep personalisatie

Goedele (Neuropsychologe bij Het Expertisecentrum voor Groeimindset) en Koen (CEO van Itzu Group) lieten als een van de eerste hun Jeep Wrangler personaliseren bij Lenoir. Inmiddels rijden ze al enkele jaren door het heuvellandschap in Lanaken in een stoere Full Black uitvoering. Hoe kijken ze terug op de personalisatie? Dat ontdek je in dit openhartige

Lenoir Jeep | Een combinatie van Brute Kracht en Pure Luxe

Stappenplan om zelf een hardtop op een Jeep te plaatsen

Nee, je kunt het niet langer meer uitstellen… 😉 De kou is in aantocht en dat betekent dat die hardtop écht op jouw Jeep moet. Het is niet alleen veel fijner wanneer je de weg op gaat maar het beschermt jouw Jeep ook tegen het gure weer. Awel, hoe zet je het dak nu eenvoudig

Op zoek naar jouw custom jeep?

Lenoir Jeep - Cleo & Simon
Scroll naar top