fbpx
Lenoir Jeep | Custom Wrangler & Gladiator | JL Granite Crystal | Lederen interieur op maat | Velgen

Lenoir, de nr. 1 Jeep Wrangler en Gladiator styling specialist at your service!

Share This Post

Als (toekomstige) Jeep Wrangler of Jeep Gladiator eigenaar zijn avontuur, kwaliteit en plezier belangrijk in het leven. Maar ook: standing out from the crowd. Een Jeep is geen ‘gewone’ wagen. Een Jeep is een beleving. Een Jeep mag gezien worden. En wij zorgen dat uw Jeep one-of-a-kind wordt, helemaal aangepast naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ontdek in dit artikel hoe we uw Jeep helemaal personaliseren.

Meer dan 25 punten om te personaliseren

Bij Lenoir zijn we al meerdere jaren specialist in het personaliseren van Jeep Wranglers en Jeep Gladiators. Ons team is zorgvuldig samengesteld met specialisten uit het vak die met de grootste zorg uw Jeep behandelen. 

Er zijn meer dan 25 punten die we kunnen aanpakken, volledig afgestemd op uw wensen. Het startpunt is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we elkaar leren kennen en alle mogelijkheden bespreken. U kiest de aanpassingen die wij mogen uitvoeren – dat gaat van enkel een set nieuwe, stijlvolle velgen tot een volledig nieuwe buitenkleur met aangepast lederwerk binnenin.  

Interieur mogelijkheden voor Jeep Wrangler en Jeep Gladiator

Met het Lenoir Interior Pack stapt u elke dag in een uiterst stijlvol en chic interieur. Zo voegen we aluminium afwerkingen toe en spuiten we verschillende interieurdelen. Uiteraard wordt ook de Lenoir branding met uniek serienummer toegevoegd. 

Daarnaast kunnen we ook het interieur van uw Jeep bekleden in hoogwaardig leder en alcantara. Hierbij is er keuze uit alle mogelijke kleuren, patronen en stiknaden. Voor de ultieme luxe is er het Leather Summum pack. De binnenzijdes van de deuren, de volledige cabrio-rolkooi en het stuur worden dan ook bekleed in leder.

Behoort ook tot de mogelijkheden: ultiem zitcomfort met Recaro zetels. Te bekleden met het door u gekozen leder, patroon en stiknaden. De zetels zijn elektrisch instelbaar en uitgerust met zetelventilatie en -verwarming. Liever een sportievere look? Dan zijn er de bekende Recaro Sport kuipzetels. 

Exterieur mogelijkheden voor Jeep Wrangler en Jeep Gladiator

Met het Lenoir Exterior Pack transformeren we de Jeep Wrangler tot een luxueuze 4×4. 

We spuiten alle plastic onderdelen in de koetswerkkleur, plaatsen een custom grille en voegen de Lenoir branding toe. Tot slot heeft u de keuze uit verschillende velgen.

Zowel voor de Wrangler als de Gladiator heeft Lenoir een uitlaatsysteem ontworpen (EU-gekeurd). Voor de benzinemotor is deze voorzien van een elektronisch te bedienen klep voor zijn sportieve geluid. De diesel bekomt zijn stoere grom door de extra sound booster die te bedienen is via een app. Het is systeem bestaat uit dubbele custom Lenoir eindstukken en is volledig vervaardigd uit roestvrij staal.

Daarnaast is er de keuze tussen alle standaard Jeep Wrangler kleuren, aangevuld met 12 custom kleuren. Toch nog een andere kleur in gedachten of liever een dual color? Dat kan ook. Bij de Jeep Gladiator is er nog de optie om te laadbak te bekleden in teak. Een prachtige upgrade. De houten bekleding wordt handgemaakt en afgewerkt in een kleur naar keuze: walnoot, natuur of merbeau.

U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons u begeleiden bij het creëren van uw eigen, unieke Jeep. Maak hier een vrijblijvende afspraak om de opties te bespreken.

Maandelijkse tips & tricks?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

More To Explore

Een nieuwe kleur voor jouw Jeep? Dat kan!

Een nieuwe kleur voor jouw Jeep? Dat kan!

Heb je er al eens over nagedacht om de kleur van je Jeep te wijzigen? Dan ben je niet alleen! Wij mochten al heel wat Jeeps een andere kleur geven. En waarom? Dat is voor iedereen anders. De ene persoon wil zijn persoonlijkheid daaraan spiegelen. Anderen willen dan weer rondrijden met een one-of-a-kind Jeep of

Op vele wegen met Jeep

Op (vele) weg(en) met Jeep

Met een Jeep eens off-road rijden? Een zandvlakte, modderige wegen of sneeuw trotseren? Het kan! Een Jeep heeft verschillende standen, van 2H tot 4L. Jeep Wrangler heeft zelfs nog extra opties: 4H Auto en 4H Part Time. Je ontdekt in deze blog welke aandrijvingen Jeep biedt en voor welke je kiest afhankelijk van de situatie. 

Op zoek naar jouw custom jeep?

Lenoir Jeep - Cleo & Simon
Scroll naar boven