fbpx

Jeep Wrangler of Gladiator: welke opties heb ik om mijn uitlaat te customizen?

Share This Post

Bij Lenoir kies je uit een hele reeks mogelijkheden om je Jeep Wrangler of Gladiator te personaliseren. Zo ben je zeker van een wagen die net zo uniek is als jijzelf.

Zo kies je als extra optie uit 3 soorten custom made velgen, en bepaal je zelf of we de grille van je wagen afwerken met gepolierde randen of volledig in het zwart.

“Maar hoe zit dat dan met de uitlaat?”, vragen klanten ons vaak. Wel, daarvoor bedachten we bij Lenoir een slimme en esthetisch verantwoorde optie.

Kiezen voor Lenoir, da’s kiezen voor een custom made uitlaatsysteem

Een van de keuzes die je als klant maakt wanneer je kiest voor ons, is die voor een aangepaste uitlaat. Want een iconische, gepersonaliseerde wagen als de Jeep Wrangler of Gladiator de baan opsturen met een standaard uitlaatsysteem? Hell no, daar doen we bij Lenoir niet aan mee.

Zowel voor de Jeep Wrangler als voor de Jeep Gladiator hebben we daarom zelf 2 uitlaatsystemen ontworpen die je Jeep helemaal afmaken, zonder aan stijl en klasse in te boeten. Ze vormen als het ware de kers op de spreekwoordelijke taart.

Wat je moet weten over deze Lenoir exhausts 2.0 en 3.0: 

  • 100% custom made
  • 100% veilig, want EU-gekeurd
  • gemaakt uit roestvrijstaal (rvs)
  • voor de Jeeps op benzine: uitgerust met een elektronische klep die u kan bedienen. Zo ben je zeker dat het stoere geluid van de Jeep helemaal tot zijn recht komt
  • voor de Jeeps op diesel: uitgerust met een extra sound booster die te bedienen is via een app.

Je kan op beide oren slapen: onze Lenoir uitlaatsystemen passen perfect bij jouw custom Lenoir Jeep. Over het design van alle verschillende elementen en of ze matchen met elkaar hebben we immers goed nagedacht. Met een gepersonaliseerde uitlaat klopt het plaatje pas helemaal.

Meer weten over onze custom made Lenoir uitlaatsystemen en de andere opties in het Exterior Pack?

Check alle details op onze website. Keuze gemaakt? Vraag meteen een offerte aan.

Maandelijkse tips & tricks?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

More To Explore

Een nieuwe kleur voor jouw Jeep? Dat kan!

Een nieuwe kleur voor jouw Jeep? Dat kan!

Heb je er al eens over nagedacht om de kleur van je Jeep te wijzigen? Dan ben je niet alleen! Wij mochten al heel wat Jeeps een andere kleur geven. En waarom? Dat is voor iedereen anders. De ene persoon wil zijn persoonlijkheid daaraan spiegelen. Anderen willen dan weer rondrijden met een one-of-a-kind Jeep of

Op vele wegen met Jeep

Op (vele) weg(en) met Jeep

Met een Jeep eens off-road rijden? Een zandvlakte, modderige wegen of sneeuw trotseren? Het kan! Een Jeep heeft verschillende standen, van 2H tot 4L. Jeep Wrangler heeft zelfs nog extra opties: 4H Auto en 4H Part Time. Je ontdekt in deze blog welke aandrijvingen Jeep biedt en voor welke je kiest afhankelijk van de situatie. 

Op zoek naar jouw custom jeep?

Lenoir Jeep - Cleo & Simon
Scroll to Top