Een nieuwe kleur voor jouw Jeep? Dat kan!

Een nieuwe kleur voor jouw Jeep? Dat kan!

Share This Post

Heb je er al eens over nagedacht om de kleur van je Jeep te wijzigen? Dan ben je niet alleen! Wij mochten al heel wat Jeeps een andere kleur geven. En waarom? Dat is voor iedereen anders. De ene persoon wil zijn persoonlijkheid daaraan spiegelen. Anderen willen dan weer rondrijden met een one-of-a-kind Jeep of maken zichzelf daar gewoon gelukkig mee. De beweegredenen zijn anders. Wat wel hetzelfde is, is dat wij ieders wensen kunnen realiseren. Ontdek in deze blog de verschillende kleurmogelijkheden van een Jeep Wranger of Gladiator.

De kleur(en) van Jeep

Wanneer je een Jeep Wrangler of Gladiator koopt, kan je kiezen uit een tiental standaardkleuren. Bij ons zijn de kleurmogelijkheden echter eindeloos. Benieuwd? Lees dan zeker verder! 

No more plastic 

Het eerste wat we je aanraden als je de look van je terreinwagen wil verbeteren, is om alle zwarte plastic onderdelen te laten spuiten in de koetswerkkleur. Dat kan in één van de standaardkleuren van Jeep of in de door jouw gekozen nieuwe kleur.

In totaal herspuiten we maar liefst 11 onderdelen:

Lenoir Jeep

1. voor- en achterbumper

2. side bars

3. tankdop

4. spatborden

5. zijspiegels

6. deurklinken

7. zijroosters

8. achterlichtbehuizing

9. verticale roosters motorkap

10. horizontale rooster motorkap

11. ruitenwissers

Een persoonlijke kleur 

Spreken de standaardkleuren van Jeep je niet aan? Dan kan je kiezen uit een hele waaier van mogelijkheden. Wil je voor een luxueuze uitstraling gaan? Dan kies je voor één kleur. Wij bij Lenoir spuiten je volledige Jeep in een kleur naar keuze. 

Lenoir Jeep

Gaat je voorkeur uit naar een retro look? Dan is dual color een optie. Je creëert een vintage look door één element een andere kleur te geven, bijvoorbeeld je dak. 

Lenoir Jeep

Herspuiten

Om jouw Jeep een andere kleur of kleuren te geven, herspuiten we je Jeep. Bij spuitwerk komt er een permanente en duurzame kleurwijziging tot stand. 

Hoe gaan we bij Lenoir te werk? Eerst is er een kennismaking, waarbij we luisteren naar jouw wensen. We bespreken de verschillende opties en geven advies. Staan alle afspraken op papier? Dan wordt jouw Jeep professioneel uit elkaar gehaald en krijgen alle elementen een nieuwe kleur. 

Wanneer alles herspoten is, wordt je Jeep met de grootste zorg opnieuw gemonteerd en ben jij klaar om met je unieke Jeep de wegen te trotseren.

Ik ga voor kleur! 

Is jouw Jeep klaar voor een nieuwe look? Dan ben je bij Lenoir aan het juiste adres! Samen bespreken en realiseren we jouw wensen. Neem gerust contact met ons op

Maandelijkse tips & tricks?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

More To Explore

Op zoek naar jouw custom jeep?

Lenoir Jeep - Cleo & Simon
Scroll naar boven